Jelenlegi hely

Hirdetés
menopauza, tanácsadás, menopauza jelei, klimax tünete, változókor

SZPONZORÁLT TARTALOM

A MeNŐpauza nőregény a klimaxszal küzdő Niko szórakoztató története. Aki elolvasta, szívesen kér tanácsot a főhősnőtől. Zsike is hozzá fordult változókori panaszaival. A kapott válasz hasznára válik minden nőnek!

szex, klimax, változókor, negyven felett, szexuális élet, libidó, gyógyszer

Szponzorált tartalom

Változókorban és az után nagyon sok nő mond le örökre a szexről, mert a kellemetlen hüvelyszárazság miatt nincs többé öröme a testi szerelemben. Pedig nem törvényszerű, hogy ez így legyen! 

A nyári hőség sokak számára nagy megterhelést jelent, főleg akkor, ha valaki belépett a változókorba. Ekkor a kánikulától függetlenül olyan kellemetlen tünetek gyötrik az illetőt, mint az izzadás, hőhullámok, ingerlékenység, alvászavar. Ezeket sajnos csak súlyosbítja, ha magasra kúszik a hőmérő higanyszála.

klimax, változókor, klimax kezdete, klimax jelei, változókor tünetei

Szponzorált tartalom

Született nemrég egy szórakoztató regény a változókorról, MeNŐpauza címmel, és a könyv fiktív főhőse, Niko a mai napig kapja a leveleket klimaxos sorstársnőitől. Íme az egyik tanulságos levélváltás.

változókor, klimax, jósnő, vicces, történet, tanácsok, menopauza

Szponzorált tartalom

Nézzük ez egyszer a klimaxot a humor oldaláról, Sári Edina írónő szemével! Az elképzelt jelenetben egy változókorú nő jósnőhöz fordul, hátha az le tudja venni róla a „rontást”, megszüntetve a klimaxos tüneteket. 

klimax, változókor, tanácsok, elhízás, hangulatingadozás, hőhullámok

Szponzorált tartalom

Egy édesanya levele, amelyben felkészíti lányát a klimax várható tüneteire. 

hüvelyi gondok, hüvelyszárazság, fájdalmas szex, klimax, változókor, fertőzés, orvosok, nőgyógyász, igaz történet

Szponzorált tartalom

Vannak, akik hosszú ideig nem hajlandók szembesülni a változókor, avagy klimax tüneteivel. Andrea például jó ideig félrekezelte magát, mire kiderült, hogy nincs is semmiféle hüvelyfertőzése.

házasság, klimax, változókor, házas élet, szex, szexuális élet, hangulatingadozás

Szponzorált tartalom

Katalin már a változókorba lépett, így jól ismeri annak legtöbb kellemetlen velejáróját: a hőhullámokat, az izzadást, a feledékenységet, a hüvelyszárazságot. Mégsem engedte, hogy mindez elrontsa az ünnepet!

klimax, változókor, hőhullámok, fáradtság, női bajok

Szponzorált tartalom

Teljesen természetes folyamat, hogy a nőknél a negyvenes éveik vége felé elkezdődik a változókor, vagyis a klimax. A kellemetlen kísérőtünetekbe mégsem kell beletörődni, mert van segítség!Mi is a klimax, avagy a változókor? 

5 dolog, amit biztosan ne titkoljunk a nőgyógyász előtt!

Leginkább szégyenérzet miatt hallgatunk el panaszokat, holott a titkolózás veszélyes lehet - mondja egy blogot író nőgyógyász, aki összegyűjtötte azt az ötpontos listát, amit ajánlatos nem elhallgatni a nőgyógyász elől.