Jelenlegi hely

Hirdetés
hasfájás, humicin, nehézfémek

Visszatérő panaszainkat gyakran nehézfém túlterheltség okozza. A sejtjeinkben lerakódott mérgező anyagokat természetes úton is ki lehet vezetni, erre sokan bizonyos algafajokat használnak, míg mások a növényi huminokat. Lássunk néhány konkrét példát, hogyan támogathatjuk az egészségünket a...

huminsav

A huminsavakat még mindig sokan nem ismerik, pedig a természet legtisztább ajándékai. Lássunk néhány konkrét példát, hogyan támogathatjuk az egészségünket a huminsavval!

Úgy érzi nincs elég energiája a napi feladatokhoz? Fáradékony, gyenge, gyakran fázik ok nélkül? Valószínűleg a vashiány kellemetlen tüneteitől szenved. Íme a legfontosabb tudnivalók a nők leggyakoribb hiánybetegségéről.

A cékla jótékony hatásairól ódákat lehetne zengeni, nemrég az is kuderült, hogy sportolóknak is tökéletes természetes teljesítményfokozó. Miért ilyen egészséges a cékla?

10 fehérjeforrás - a húson túl

Egy átlagos felnőtt napi fehérjeszükséglete aktivitástól függően 70-100 g. Ez a mennyiség húsevőkre és vegetáriánusokra egyaránt érvényes. Talán nem is gondolnánk, milyen értékes és ízletes fehérjeforrások állnak még rendelkezésünkre a nyilvánvaló és megszokott húson kívül. Következzen ezek...

A kókuszpálma Földünk egyik leghasznosabb növénye, melynek szinte minden része hasznosítható. Tudjon meg róla többet!

Ezen kívül még megannyi autoimmun betegség gyógyítására is lehet használni! Megkapta a forgalom hozatali engedélyt Európában a Hulio®. Mit kell róla tudni?

Ha gyakran kapunk el különböző fertőzéseket, azt gondolhatjuk, hogy valami komolyabb betegség áll a háttérben. Ám ez immunhiányos állapotot is jelezhet!

Néhány kultúrában még ma is fennmaradt az a szokás, hogy kenyérrel és sóval fogadják a vendégeket a barátság és a hűség jelképeként. Mi magyarok vendég nélkül is sok sót eszünk – hogyan tudjuk csökkenteni a mennyiségét? Erre adunk most tippeket. 

Az olívaolaj nem csak a szívünknek hanem a gyomrunknak is hasznos lehet. A szűz olívaolaj ugyanis megelőzheti és kezelheti a gyomorfertőzést.