Jelenlegi hely

Hirdetés!
krompotlas, króm, krómhiány, ásványianyag-hiány

Annak ellenére, hogy szervezetünkben igen kis mennyiségben található meg a króm, rendkívül fontos szerepet tölt be. Videónkból többek között az is kiderül, miért ingadozhat a vércukorszintünk, és hogyan lehet ellene védekezni!

huminsav, humicin, magyar tőzeg, méregtelenítés, nehézfém kivezetés

Kevesen ismerik, pedig a huminsav rendkívüli segítség lehet az egészségünk megőrzésében. Pontosan mi a huminsav? Videónkból kiderül!

Persze a rovarok is fehérjeforrások, azért eléggé meredek, hogy már egyre inkább nyugatra is betörnek a "rovarfogyasztási" szokások. Olyannyira, hogy már egy étterem is nyílt, ahol mintegy kiegészítő alapanyagként rovarok jelennek meg az étlapon! Nézze meg a videónkat, ha van hozzá gyomra.

hüvelyszárazság, nedvesség hiánya, fájdalom, szex, menopauza, klimax

A kellemetlen, égető, viszkető érzéssel járó hüvelyszárazság nemcsak a mindennapokat, de az édes intim pillanatokat is megkeserítheti. Ahogy a nedvesedés hiánya miatt egyre fájdalmasabb lesz a szexuális aktus mindkét fél számára, úgy csökken a vágy az együttlétre. A probléma kiváltó oka a stresszen kívül lehet párkapcsolati nehézség, számos betegség, de a klimax is. A változókorba érkező hölgyek sajnos előbb-utóbb szembe fognak nézni ezzel a panasszal. Videónkból kiderül, hogyan lehet túllépni a száraz hálószobai problémákon!

SZPONZORÁLT TARTALOM

Hirdetés - Ha már tudod, az is fontos, hogy megismerd, mikor mire van szüksége, amikor jelez, hogy baj van... A videóból kiderül:

A videóban a Szervkoordinációs Iroda munkája, illetve a transzplantáció menete is látszik: a folyamatot egészen az agyhalál észlelésétől, a szervek kivételén át a beültetésig rögzítették. Még sosem szólalt meg donor-hozzátartozó hasonló jellegű videóban, de most egy fiatalon elhunyt sportoló szülei mesélik el történetüket.

humicin, huminsav, magyar tőzeg, nehézfém méregtelenítés, nehézfém kivezetés

Az emberi szövetek úgy túl vannak terhelve a feldolgozhatatlan nehézfémek miatt, mint a föld a nem lebomló műanyagoktól. Ezek az ártó és toxikus nehézfémek ott vannak a szervezetünkben: elég csak levegőt vennünk! Így szabadulhatunk meg ezektől a huminsav segítségével!

Rosa, robot, agyműtét, robot műtét

Agyműtét robottal: bízhatunk benne? A Parkinson-kór tüneteit enyhítő elektródákat ültettek be egy beteg agyába, a ROSA nevű csúcskategóriás idegsebészeti robot segítségével az Országos Klinikai Idegtudományi Intézetben. Korábban Magyarországon, de az egész kelet-közép-európai régióban sem került sor ehhez hasonló beavatkozásra, amely a Nemzeti Agykutatási Program újabb jelentős eredménye.

Nehéz a fogyás, pláne, ha egész nap bent ülünk a munkahelyen. De ki mondta, hogy lehetetlen? Próbáld ki, munkahelyi kilóapasztó tippjeinket!

omega-3, szívbetegség, szívprobléma, szívelégtelenség, keringési rendszer

Szervezetünknek szüksége van omega zsírsavakra, hogy testünk motorja, a szív, még sokáig tudja szolgálni a "gépezetet". Vajon mennyi omega-3-ra van szüksége az egészséges szervezetnek és mennyire egy szívbetegnek? Videónkból kiderül, hogy milyen hatással van szívünk működésére az omega-3 zsírsav. Figyeljen jól, mert van, amit sokan rosszul tudnak!