Hirdetés

Milyen ételekkel tudunk a leghatékonyabban küzdeni a hajhullás ellen? Lássuk, mi a megfelelő étrend!

Sokan nem számolnak azzal, hogy ha le is adják a felszedett kilókat, a has bőre megereszkedhet. Hogy lehet eltüntetni, újra feszessé tenni a hasat?

A banán – különösen az őszi, téli hónapokban – az egyik legnépszerűbb gyümölcs, mely ráadásul roppant egészséges is, tele van például káliummal és B-vitaminokkal. Érdemes azonban a héját is felhasználni, mielőtt kidobnánk, például a szépségápolásban.

A sör megszépítheti a hajunkat és a bőrünknek is jót tehet! Mutatunk néhány sörös receptet, amivel könnyen és olcsón újjávarázsolhatod hajad és arcbőröd.

A mitesszerek nem csak a kamaszoknál jelentkeznek, ezért érdemes tisztázni, mi az, amit mi magunk is megtehetünk vele és mi az, amit jobb, ha elfelejtünk. 

Ápold a tested szőlővel! Ha szeretnéd bőrödet megfiatalítani, a szőlő kincsnek bizonyul: akár nassolod, akár krém vagy olaj formájában használod, csodát művel a bőröddel.

A plasztikai trendek is folyamatosan változnak, ami tegnap még menő volt, az mára már meghaladott. Ilyen a hialuronsavas kezelés is, amit kezd felváltani a saját zsírral történő töltés. Melyik a jobb?

Bőrünk számos változáson megy keresztül az évek, de még az évszakok folyamán is. Sőt, akár egyes területeken belül is lehet másmilyen bőrtípusunk. Mik a legfontosabb jellemzők amik alapján érdemes ápolni bőrünket?

A nyári hónapokban az egyik leggyakoribb bőrprobléma a napégés. Számos olyan tanácsot kaphatunk, melyek – elvileg – meggyorsíthatják a gyógyulást. Néhány szer azonban többet árt, mint amennyit használ! Mit kerüljünk el, és mit kenjünk a bőrünkre?

Íme néhány piperecucc és kozmetikai termék, amit egy dermatológus soha nem használna, sőt, minket és lebeszél róla, mert egyszerűen pénzkidobás!