Hirdetés

 Franciaországban 62 db, vény nélkül kapható gyulladáscsökkentő, megfázásra használható gyógyszert vizsgáltak meg. Majd a fele, közülük 28 db nem ment át a rostán - sőt ezeket inkább kerülni kell. Lássuk, melyek azok!

A mosogatónk komoly terhelésnek van kitéve minden nap, valószínűleg még akkor is, ha mosogatógépet használunk, vagy ha külön kis szűrővel akadályozzuk meg, hogy a nagyobb ételdarabok a csövekbe kerüljenek. Mit tehetünk a mosogatóból áradó kellemetlen szagok ellen?

Szokott fájni a feje? Akkor ne lepődjön meg, ha a napokban felerősödik: egyszerre kettő front is hatással lehet szervezetére!

A hazai patikák egy részének még nem sikerült az informatikai rendszerét alkalmassá tenni az e-receptek rendszerére. Éppen ezért hiába indult már november elejétől, csak december 15-étől várható, hogy működni fog mindenhol.

A világ élvonalába rangsorolta a magyar orvosképzést a Times Higher Education, amely november 8-án hozta nyilvánosságra legfrissebb tematikus ranglistáját.

Sok rosszat lehet hallani, tapasztalni a hétköznapi kórházokról: veszélyes fertőzések, udvariatlan nővérek, hanyag étkeztetés. Eszünkbe juthat a magánkórház, de mégis mire lehet számítani?

Megérkezett a Priya névre keresztelt, vaginális hőmérséklet mérő, amit vezeték nélkül lehet használni. Miért hasznos ez a belső hőmérő? Cikkünkből kiderül!

A napokban egy hidegfront okozhat kellemetlen pillanatokat a frontérzékenyek számára. Súlyos betegségek erősödhetnek fel, többek között az asztmatikus rohamok is! Mutatjuk, még mire kell számítani!

A mai nap folyamán egy gyenge hidegfront okozhat kellemetlenséget az arra érzékenyeknek. Mutatjuk, milyen hatása lehet Önre az időjárás!

A napokban csak gyenge melegfront érkezik, mégis ez is hatással lehet mindennapjainkra, különösen a frontérzékenyek életét tudja "megkeseríteni" az időjárás. Mutatjuk, mi várható!