Jelenlegi hely

Hirdetés!

Idén is Kedvenc Patikát választunk!

A Magángyógyszerészek Országos szövetsége – a Roche Magyarország Kft. támogatásával- immár negyedik alkalommal kampányfelhívást tesznek közzé a nagy sikerű Kedvenc Patikám cím elnyerésére.

Hirdetés

Mi a célja a kampánynak?

Minden várakozást felülmúlt a kezdeményezés, és az idő is visszaigazolta azt a célkitűzést, amit egykor a kampány elindításakor megfogalmaztunk. Évről évre egyre kiemeltebb figyelmet kap országszerte az a szándék, mely szerint kicsit közelebb hozzuk a társadalmat a gyógyszerellátáshoz. Érezze a társadalom, hogy milyen munka folyik a patikákban.

A kampány legfontosabb célja, hogy kiderüljön, az országban mely patikák szolgáltatásaival elégedettek leginkább a betegek, illetve mik az elégedettséget befolyásoló tényezők. A kampány kiemelten igyekszik idén is felhívni a figyelmet a patikai munka fontosságára, valamint a szolgáltatásokat igénybe vevő betegek érdekeire és lehetőségeire.

A Kedvenc Patikám felhívás nagy segítséget nyújt abban, hogy igényoldalról felmérjék, mennyire sikeresek azok az erőfeszítések, amelyek a népegészségügyi program keretében az elmúlt években történtek.

A szavazás már elkezdődött

Az elmúlt években több mint tízezer szavazat érkezett a felhívásra, ami jól mutatja, hogy az emberek szívesen hálálják meg szavazatukkal a kiváló patikai, gyógyszerészi szolgáltatásokat.

A Kedvenc Patikám kitüntető címért versenybe szállhat az ország bármely területéről minden aktív patika, gyógyszertár. Szavazni a
weboldalon, illetve a nyomtatott médiában megjelenő, valamint az egyes patikákban elérhető kérdőívek kitöltésével, és beküldésével lehet, 2014. június 1-től, 2014. szeptember 30-ig. A szavazatok leadása teljesen anonim módon történik, így a résztvevőknek semmilyen személyes adatot nem kell közölniük – az adataikat mégis megadó szavazók között wellness hétvégét, és további értékes nyereményeket sorsol ki a szervező. A nyertes patika, Eskulits Tamás szobrászművész alkotását állíthatja ki, a második és harmadik helyezett patikák további értékes díjakra számíthatnak.

A Kedvenc Patikám cím díjátadójára a Magángyógyszerészek Országos Szövetsége XXIV. kongresszusán kerül sor, Siófokon.

A kampány támogatója idén is a Roche Magyarország Kft., a szervezési munkálatokat Nero Solution Kft. végzi. (X)Hirdetés